Ny kundportal för dina rapporter!

Hej! Du har tidigare loggat in på www.handelsattityder.se för att kunna se dina rapporter från oss. Sedan årsskiftet har vi samlat alla rapporter på www.gradient-benchmark.se och du kommer nu att bli omdirigerad dit.

Du loggar in där som vanligt – med din mailadress och ditt vanliga lösenord.

I fortsättningen har du där tillgång till samma rapporter som förut, och de nya som kommer till!

Du kan alltid nå oss på info@gradient-benchmark.se om du har frågor

Du omdirigeras nu till vår nya sida. Eller klicka här för att komma dit direkt.

Dagligvaruhandel

Dagligvaruhandel är en bransch med tuff konkurrens och hårda förhandlingar. Handelsattityder hjälper leverantörer och handelsaktörer att få en bättre förståelse för varandras behov och prioriteringar och kan bidra till ett ökat samarbete som ger förutsättningar för förbättring av lönsamheten.

Resultatet av våra undersökningar kan användas och implementeras på olika sätt beroende på vilka prioriteringar och behov som finns i organisationen. Till exempel använder en del av våra kunder våra rapporter som ett verktyg för att följa upp och utvärdera resultatet av samarbetet med kedjorna. Andra behöver kanske ett objektivt verktyg för att utveckla sin säljkår.

Oavsett hur resultatet används ger Handelsattityder en bra bild av utvecklingsområden utifrån samarbetspartners synpunkter.

Kontakta oss gärna för mer detaljerad information om våra undersökningar för dagligvaruhandeln.

 

Marknad

Dagligvaruhandel | Handelsattityder

Fel

Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.