Ny kundportal för dina rapporter!

Hej! Du har tidigare loggat in på www.handelsattityder.se för att kunna se dina rapporter från oss. Sedan årsskiftet har vi samlat alla rapporter på www.gradient-benchmark.se och du kommer nu att bli omdirigerad dit.

Du loggar in där som vanligt – med din mailadress och ditt vanliga lösenord.

I fortsättningen har du där tillgång till samma rapporter som förut, och de nya som kommer till!

Du kan alltid nå oss på info@gradient-benchmark.se om du har frågor

Du omdirigeras nu till vår nya sida. Eller klicka här för att komma dit direkt.

Undersökningsdeltagare

Tack för att du medverkar i vår undersökning! Genom att svara bidrar du till ett bättre samarbete mellan aktörerna i din bransch.

Vårt syfte är att förbättra samarbetet mellan leverantörer och kedjor/grossister genom att tillgodose aktörer med opartisk information om varandras attityder. Vi ger leverantörer en bild på hur handeln ser på deras verksamhet, vilka styrkor och svagheter finns hos respektive leverantör. Vi hjälper också kedjorna som i sin tur får veta om leverantörernas feedback på samma frågor. Handeln får också möjligheten att jämföra deras egna åsikter med andra kedjors attityder i en viss nyckelfråga.

Alla svar behandlas strängt anonymt och konfidentiellt. Detta innebär att ingen enskild person eller företag kommer att kunna identifieras eller knytas till de svar som man lämnat. Behöver du teknisk support eller har övriga frågor om undersökningen kontakta info@handelsattityder.se

 

Kontakta oss

Undersökningsdeltagare | Handelsattityder

Fel

Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.